Bevolkingsregister

Ga naar beneden

Bevolkingsregister

Bericht van Adminus de Scribent op di feb 10, 2015 6:47 pm

Dit is het bevolkingsregister van Muertach. Als je nieuw bent kan je je hier dus voorstellen aan de rest van de bevolking. Je kan zelf een stukje schrijven of het voorbeeld hieronder aanhouden:

"Mijn naam is Adminus de Scribent uit Muertach. 31 jaar geleden ben ik geboren in een klein huis aan de stadsranden. Ik ben schrijver voor de Muertachse post en tevens beheerder van deze magische interactieve bibliotheek. Ik ga zelf liever niet naar de Vortex na een nare ervaring met een bijennest en een slagroomtaart. Overdag kunnen jullie me vinden in het Raadshuis waar ik hard aan het werk ben om het papierwerk van Muertach in orde te krijgen.
avatar
Adminus de Scribent
Admin

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 10-02-15
Woonplaats : Stadhuis

Profiel bekijken http://muertach.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Bevolkingsregister

Bericht van Azriël op di feb 10, 2015 8:23 pm

Ik ben Azriël, ongeveer 23 jaar oud, mijn hobby's zijn Aideen, Sophia en mijn andere vriendjes en vriendinnetjes in leven houden. Als mijn genezingsenergie op is voel ik mij tamelijk nutteloos. Verder houd ik van mensen knuffelen, goede gesprekken en kaasspekpannenkoeken voor lunch.

Azriël

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 10-02-15
Woonplaats : Moeilijk te vinden.

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Bevolkingsregister

Bericht van Sophia Everstone op di feb 10, 2015 8:34 pm

Hallo! Mijn naam is Sophia Everstone. Ik ben 19 jaar oud, priesteres en Meester van Solar.

Ongeveer een half jaar geleden heeft Kychte me uitgenodigd om te komen wonen op Muertach. Hiervoor woonde ik op Urbi, maar die wereld is niet meer bewoonbaar.

Ik heb toen een hele tijd een kleine tempel voor mijn god Solar in de Kikkerbuurt gerund. Sinds Solar later Muertach redde ben ik hard bezig Muertach zo goed mogelijk te helpen. Als je me zoekt kan je me vinden de tempel van Solar.
avatar
Sophia Everstone

Aantal berichten : 61
Registratiedatum : 10-02-15
Leeftijd : 22
Woonplaats : Solar tempel

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Bevolkingsregister

Bericht van Theodore Gaion op di feb 10, 2015 10:09 pm

Ik ben Theodore Gaion 25 jaar oud en genezer en Elementair ritualist in opleiding naast een strijder van Wyvern en Solar.

Samen met de overige leden van factie Wyvern ben ik op Muertach gekomen op uitnodiging van Sophia Everstone en de algemen uitnodiging van Keith om samen Muertach van het ondode probleem en de vreemde mist af te helpen. Nadat de shard die de problemen veroorzaakte van Muertach af gestuurd is, ben ik met Sophia Everstone meegegaan om haar en Solar te helpen op Muertach.
Ik ben nog op zoek naar een mogelijke vaste woonplek, omdat mijn eigen thuisplaneet niet meer bereikbaar is en ik mij thuisvoel op Muertach bij Sophia en samen met haar en de andere Solar aanhangers een verschil kan maken voor de Muertachianen.

Theodore Gaion

Aantal berichten : 34
Registratiedatum : 10-02-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Bevolkingsregister

Bericht van Fia op di feb 10, 2015 10:45 pm

:3 Hi, ik ben Fia, 26 oud en vooral geen kat (maar hoogstwaarschijnlijk wel katachtig, vooruit). Wat ik precies ben is mij onduidelijk en om onder andere die reden ben ik naar Vortex gekomen vanuit mijn geadopteerde thuiswereld. Ik wil graag weten wat ik ben namelijk...

Op uitnodiging van Bartholomeus ben ik naar Muertach gekomen om rond te snuffelen in onder andere de Academie op zoek naar informatie. Hiernaast loopt er momenteel een leuk plannetje omtrent klauwen.

Ik ben nu nog een tijdelijk bewoner van Muertach maar ben er serieus over aan het denken om er permanent te blijven, nu die verschrikkelijke stank en ondoden eindelijk weer wat weg zijn. De wind waait weer, mijn neus is dankbaar...
avatar
Fia

Aantal berichten : 4
Registratiedatum : 10-02-15
Leeftijd : 30
Woonplaats : Ja

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Bevolkingsregister

Bericht van Eydis op di feb 10, 2015 11:19 pm

Hoi, mijn naam is Eydis. Ik ben momenteel (nog) 22 jaar oud, want daar zal spoedig verandering in komen. Ik vervul de functie van Lorekeeper van factie Wyvern en ben ook bezig met soortgelijk werk voor Muertach en de Academie. Ik ben een magiër, hoewel ik mijn krachten tot nu toe vrij weinig gebruik.

Nadat ik voor het eerst op de Vortex kwam, ben ik nier meer teruggekeerd naar mijn thuiswereld. Daar heb ik ook geen behoefte aan. Ik heb me toen gevestigd op Muertach en woon nu in de Academie. Daar studeer ik en ben ik dus ook nog in de weer met allerlei documenten.

Mijn persoonlijke missie is om de grootste bibliotheek van de Vortex aan te leggen. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik ga de uitdaging graag aan.

Eydis

Aantal berichten : 36
Registratiedatum : 10-02-15
Leeftijd : 26
Woonplaats : De Academie

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Bevolkingsregister

Bericht van Quilh op wo feb 11, 2015 2:49 am

Niet nieuw, maar ik vind dat personen die al langer op Muertach wonen zich ook even moeten voorstellen.

Anyway, ik ben Quilh. Eerst het 'belangrijke' gedeelte. Ik ben de 'concierge' van de Academie, maar dat is meer een formele titel. Ik ruim wel rotzooi van experimenten op, maar ik help ook met experimenten, val soms in voor Bartholomeus als directeur, en ga over het onderhoud en de regels van de leef ruimtes. Ik heb Bartho leren kennen voordat de academie is opgericht, en hij heeft me mee gevraagd om onder hem te komen werken.

Nu het minder belangrijke gedeelte, tenzij je van plan bent om mee te gaan naar de Vortex. De Vortex ben ik wederom op gekomen door Bartho, waar hij destijds nog mijn leermeester was. Nu ben ik daar binnen de factie Lucht de hoofd magiër, en lid van het magiërs gilde, en behoor ik ook tot een van de sterkste lucht magiërs.

Mijn hoofd doel blijft nog steeds mijn landgoed terug eigenen en wraak nemen op de persoon die het heeft gestolen. Maar ik heb geduld. Wanneer de tijd komt, zal ik het zelf wel door hebben...

Quilh

Aantal berichten : 4
Registratiedatum : 11-02-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Bevolkingsregister

Bericht van Bartholomeus Adiemus op wo feb 11, 2015 2:51 pm

Bartholomeus Adiemus, Hoofd van de Academie op Muertach. Ik ben een meester magier in de wegen van lucht. Ik zal niet te veel uitweiden over waar ik vandaan kom. Kom liever eens langs op de academie, voor een goed gesprek. Wie weet leren we iets van elkaar?
avatar
Bartholomeus Adiemus

Aantal berichten : 7
Registratiedatum : 11-02-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Bevolkingsregister

Bericht van Kychte op wo feb 11, 2015 5:04 pm

Beste Muertachianen,

Nu 35 jaar wonend op Muertach heb ik veel gezien en meegemaakt. Momenteel woon ik met mijn vrouw Sintah in een groot huis te midden van Muertach. vanuit hier ben ik zeer snel bij alle lokaties in en rondom de stad.

Mijn jongere jaren heb ik besteedt op straat en heb daar mijn vrienden ontmoet, deze levensstijl was niet de mooiste maar heeft mij veel geleerd. wat ik meeneem uit die tijd is dat ik niet meer zo wil leven en strijd om ook de andere bewoners uit dat dal te halen.
Sinds die tijd zet ik mij in om van Muertach weer de mooiste en welvarendste stad van de wereld Muërtach te maken.

Laatste jaren ben ik zeer actief binnen de factie Wyvern en trek mijn specialiteiten door in de opbouw en glansrijke welvaart van de factie.

Al 11 jaar loop ik rond op de Vortex en ik heb mij nog nooit zo thuis gevoeld als in de factie van het Lucht. De vrijheid die geschonken wordt binnen de factie draag ik uit naar de bevolking van Muertach.

Mijn doel op Muertach is het wederopbouwen naar een welvaart die de stad ooit kende, en mijn doel op de Vortex is primair de Vortex te beschermen en te sterken.

Geschreven en gezegend,

Kychte Monét - Manntrov
avatar
Kychte

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 11-02-15
Woonplaats : Muertach

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Bevolkingsregister

Bericht van Lisas Anath op vr feb 13, 2015 8:24 pm

Beste Muertachianen,

Nagenoeg even lang als Kychte woon ik al op Muertach. Mij is het lot van de straat bespaard gebleven doordat de Abt van het klooster mij op jonge leeftijd heeft opgenomen in zijn gemeenschap. Ze trainen daar zowel lichaam als geest, met als doel om uiteindelijk alle barrières tussen die twee weg te nemen en beiden te verenigen, waardoor de ware potentie van een wezen, mens of anderszins, vrij komt. Wellicht dat die gedachtegoeden mij zo binden met het element van Lucht.
Het is in ieder geval de reden dat ik van het begin af aan een affiniteit met luchtrituelen had, ook voordat ik er veel meer over leerde in mijn tijd als Ritual Guard op de Vortex.

Ook ik kom al 9 jaar op de Vortex en heb mij meteen aangesloten bij dezelfde factie als mijn goede vriend Kychte, waar ik mee naar de vortex gereisd was.

Door maar ervaringen aldaar en hier op Muertach ben ik geworden tot de persoon die velen van jullie inmiddels kennen als de battle monk met zijn 2 katana's die zoals de Lucht en de Wind de rust zelve kan zijn of een wervelstorm, al naar gelang waar de situatie om vraagt. Ik heb meegevochten in de oorlogen op Muertach en ook veel gestreden op de Vortex als officier in het Vechtersgilde. Wegens bewezen diensten ben ik daarom aangesteld als Special Commander van de stadswacht, toen we begonnen met de wederopbouw van Muertach. Een positie die een beetje buiten de normale commandostructuur van de wacht valt, wat mij in staat stelt om in plotselinge onverwachte situaties flexibel en snel in te grijpen, alsmede het mogelijk maakt dat ik naar de Vortex kan afreizen zonder dat er een gat valt binnen de wacht.

In die hoedanigheid sta ik dan ook naast Kychte in de gezamelijke efforts van de bewoners van Muertach en de Vortex om beide plaatsen te beschermen en te laten groeien.

Was getekend,

Lisas Anath

Lisas Anath

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 13-02-15
Woonplaats : Muertach - Monastery en Barracks of the City Guard

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Bevolkingsregister

Bericht van Mychaela op do feb 19, 2015 10:20 pm

Beste bewoners van Muertach,

Mijn gehele bestaan leef ik al op Muertach, mijn verleden is achter mij en is niet iets wat ik zo openbaar wil delen.

Wat er nu toe doet is dat ik in de Raad zit en samen met andere Muertach weer opbouw zoals het hoort te zijn, sterk, welvarend, gelukkig en één.

Ook ben ik sinds enige tijd ook op the Vortex te vinden waar ik voor nu mezelf aan het ontwikkelen ben wat ten goede gaat komen van de factie Wyvern en natuurlijk Muertach.

Voor vragen en een praatje kan je altijd bij me terrecht.

Ondertekend,
Mychaela
Raadslid Muertach

Mychaela

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 10-02-15
Leeftijd : 29

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Bevolkingsregister

Bericht van Medira op ma apr 13, 2015 12:54 pm

Ik zal me ook nog even voorstellen: Ik ben Medira, 25 jaar oud. Ik ben een genezer vanuit het element lucht. Toen ik nog niet zo lang geleden voor het eerst op de Vortex kwam was ik dan ook erg blij om me bij de factie Wyvern te mogen voegen. Ik ben opgegroeid in een weeshuis en weet niet veel van mijn achtergrond, maar ik hoop nu een betere toekomst voor mijzelf te bouwen. Ik ben sinds kort ook te vinden op de academie. Misschien kom je me nog wel eens tegen.

Medira

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 11-02-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Bevolkingsregister

Bericht van Rafael of Home op di apr 14, 2015 12:35 am

Gegroet Bewoners van Muertach,

Mijn naam is Rafael, tot kort geleden een bewoner en onterfde zoon op de straten van de hoofdstad van mijn wereld: thuis. Mijn leeftijd is 130 cyclussen van seizoenen.

Ik arriveerde recentelijk op de vortex en zag dat wat mij decennia verteld was, maar een zeer klein deel van de waarheid was, op de vortex, zag ik magie, goddelijke invloeden, en heb ik de elementaire prins voor het eerst ontmoet. Ik leerde snel dat mijn godheid, de zon, een andere naam was voor Solar. En heb nu mijn doel in het leven gevonden, zowel in het dienen van Solar, als de Prins van lucht, en factie Wyvern.

Ik ben hiernaartoe gereisd op uitnodiging van vrouwe Sofia, om meer te leren over Solar, maar ook om een plek te hebben, buiten de Vortex, een plek die hopelijk ooit als thuis kan worden.

Ik zal in de komende maanden veel tijd spenderen in de grote tempel.

Ondertekend,
Rafael

Rafael of Home

Aantal berichten : 57
Registratiedatum : 14-04-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Bevolkingsregister

Bericht van Lucas Alvon op vr jul 24, 2015 1:10 pm


Beste Raadsleden en andere geïnteresseerden,

Met de naam Lucas Alvon stel ik mij voor aan jullie. Ik heb een bescheiden zevenentwintig zomers achter me en ben geboren en getogen in het dorpje Rietpont, een centraal dorp ten westen van Muertach dat de Pont van 't Riet bewaakt, de enige verbinding tussen Muertach Stad en het verre westen als je niet wenst een week om te lopen.

Dit verleden is echter van weinig belang voor ieder die dit leest in het heden, als behoeft het wel gezegd te worden dat ik zowel tegen de Orcs als tegen de ondoden gestreden heb en altijd aan de kant van Muertach heb gestaan.

Wat vandaag van belang is is mijn occupatie: Ik ben een priester van onze heer Solar, de ware God van al wat goed is. Door Sophia, Meester van de Tempel en de Stem van Solar, ben ik vergeven in zijn naam, en sindsdien draag ik zijn vaandel. Ik biedt jullie allen dezelfde mogelijkheid, een kans om te groeien in zijn licht. Welvaart en vergeving zijn zo nabij u als de stralen van de zon, je hoeft enkel je hand ernaar uit te steken.

Naast het spirituele woord van onze heer, draag ik sinds onze terugkeer van de Vortex ook een element bij me. Leviathan, factie van Water en Kennis, is waar ik voor sta. Het in stand houden van het voedende water van ons moeras is mijn doel, en ieder die mij zou kunnen bijstaan in het vergaren en behouden van kennis zie ik als een bondgenoot.

Ik ben te vinden in de Tempel van Solar, onze paladijnen escorteren tweemaal per dag mensen veilig van en naar de tempel, als een der jullie niet op eigen kracht kan komen.


Moge Zijn Zonlicht jullie allen verwarmen,
Lucas Alvon

avatar
Lucas Alvon

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 12-06-15
Leeftijd : 21
Woonplaats : Solar Tempel

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Bevolkingsregister

Bericht van Kua op do jul 30, 2015 9:21 pm

Beste bewoners van Muertach,

Mijn naam is Kua, ik kom uit een klein nederig dorpje in de bossen genaamd Hotan. Hier ben ik 21 jaar geleden ter wereld gebracht door mijn ouders die ik elke dag mis. Zij waren de tempel eigenaren en ook hoog gewaardeerde priesters.

Mijn dorp is afgebrand door Chaos toen ik 11 jaar oud was en ik ben toen gaan reizen door deze wereld. Onderweg mijn reis heb ik de leer van priester opgepakt en heb ik mijn spheren ondervonden.

Ik ben op zoek naar een nieuwe plaats die ik mijn thuis kan noemen om daar mezelf te ontwikkelen en vaardigheden op kan doen.

Ook al kom ik over als een einzelganger ik maak graag kennis met iedereen.

-Kua.

Kua

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 30-07-15
Leeftijd : 25

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Bevolkingsregister

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum